CE ESTE TAEROBIK?

Taerobik reprezinta ultima moda in materie de exercitii fizice, fiind o combinatie intre aerobic, taekwondo si antrenamentele cu greutati.

Intr-o ora de antrenament, se “ard” intre 500 si 800 de calorii, comparativ cu 300 – 400 pentru alte tipuri de antrenament. Acest sport imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea si intareste musculatura.

Taerobik stimuleaza inima, care este la randul ei un muschi, intr-un mod pozitiv si o ajuta sa fie mai puternica si mai eficienta. Printre efectele benefice se numara si acelea asupra psihicului. Intregul corp obtine avantaje prin practicarea acestui gen de exercitii.

Exercitiile ce compun programul de Taerobik te pot ajuta sa pierzi din greutate, sa suporti mai bine stresul si sa-ti solidifici sistemul imunitar precum si reduce riscul anumitor afectiuni comune. Din varful capului pana la picioare, Taerobik iti poate imbunatati toate functiile corporale si te poate ajuta sa fii mai sanatoasa si mai fericita.

De ce Taerobik? Pentru ca prin practicarea acestuia iti folosesti toate grupele de muschi si iti poti imbunatati ritmul respiratiei si ritmul cardiac.

side_taerobik